Sátortábor - Corvin Rejtvények

Tartalomhoz ugrás

Sátortábor

Játék
SÁTORTÁBOR
- Simon Tatham's Ingyenes Játékgyűjteménye alapján -

Sajnos, egyes elemeket nem lehet lefordítani, mivel a program automatikusan generálja kódolt adatbázisból.  De ez remélhetőleg nem okoz gondot játék közben.
Sátortábor
Sajnos, ez a játék úgy tűnik nem működik az Ön böngészőjében. Használja a következő verziójú vagy magasabb verziójú böngészőket: Firefox 19, Chrome 26, Internet Explorer 10 and Safari 6.

A háló egy kempinget ábrázol, ahol az a szabály, hogy a sátrak egy-egy fa közvetlen közelében kell álljanak (a fától jobbra, balra, alatta vagy fölötte).

  • A sátrakat egymás közvetlen közelébe nem szabad felállítani,
  • de még az átlós szomszédság is tilos!
  • Tudva azt, hogy az ábrákhoz rendelt számok az illetõ sorban vagy oszlopban található sátrak számát jelölik, azonosítsa valamennyiüket!

Kattintson egy mezőre, ha úgy gondolja, hogy sátrat tartalmaz. Ha meggondolta magát, kattintson a megfelelő, sátrat tartalmazó mezőre, így abból a sátor eltűnik. Ha egy sorban vagy oszlopban nincsen sátor, kattintson az egér jobb gombjával az első mezőre és húzza a kurzort a sor vagy oszlop végéig.

Ha felkiáltójel jelenik meg, akkor két sátor érintkezik egymással. Ha a sorok vagy oszlopok végén levő szám pirosra vált, akkor az illető sorba vagy oszlopba túl sok vagy túl kevés sátor került. Ha néhány sátor színe pirosra vált, akkor túl kevés fa van köztük a megoldáshoz. Ez fordítva is igaz. Ha egy sátor színe vált pirosra, akkor nincs fa a közelében.


Vissza a tartalomhoz